Защо да сменим старата дограма?

защо да сменим старата дограма
защо да сменим старата дограма

В случай, че вие имате стара дървена дограма и все още не сте я сменили, ние можем да ви дадем няколко причини защо е добре вече да я смените. Да, ако живеете в къща, в която има само такава дограма, няма да ви излезе евтино. Но подмяната на дограмата с нова си струва инвестицията и ние ще ви обясним защо.


Какви са предимствата на новата дограма?


Най-голямото предимство на новата дограма е това, че тя има по-висока енергийна ефективност, защото има по-добра топлоизолация. Старата дограма не отговаря на съвременните изолационни стандарти, а последствията от това са загуба на топлината през зимата, както и загубата на прохлада през лятото, което води до високи сметки за електроенергия и за отопление. При много от старите дървени прозорци се оказва, че не е монтирано уплътнение. А при старите прозорци с алуминиева рамка топлината отвътре се губи навън. Новите алуминиеви прозорци нямат пряка връзка между вътрешната и външната среда, защото в рамката си имат вградени пластмасови профили. Освен това, новата дограма ще бъде по-устойчива и по-сигурна, ще може да ви защити, ако се опитат да влязат в дома ви крадци. Тя има и добри шумоизолиращи качества. Новата дограма ще бъде много по-лесна за поддържане от старата дървена. Дървото е трудно за поддръжка и чистене, и се налага периодично да се боядисва. PVC и алуминиевата дограма се чистят лесно и няма нужда да търсите специални препарати за целта. Не на последно място – новата дограма ще изглежда много по-добре и ще можете да си изберете подходящ цвят. Тя ще допълни както интериора, така и екстериора ви.


Защо е нужно професионалисти да монтират новата дограма?


В случай, че вече сте взели решение да смените старата дограма с нова, трябва да знаете, че не е без значение кой ще я монтира. Некачественият монтаж може да развали и най-качествения материал. Трябва да се доверите на достатъчно опитни и квалифицирани хора. Ние сме фирма, която може да опише целия си екип с тези думи. Имаме достатъчно знания и умения, за да ви консултираме каква дограма ще бъде най-подходяща за вас, както и да я монтираме перфектно. Ще демонтираме старата – с възможно по-малко шум, без да навредим на останалите части от помещението. Ние работим бързо, качествено, безопасно и на достъпни цени. Доверете се на нас – истинските професионалисти и няма да съжалявате!