Почистване на твърда подова настилка

Предлагаме почистване на подова настилка – на изгодни цени.

Почистване на твърда подова настилка – бързо, лесно и ефикасно. За цените можете да се поинтересувате, като се свържете с нас, като не пропуснете да попитате за оферти и отстъпки. С последните можете да се сдобиете, ако решите да станете наш лоялен клиент и решите да се възползвате от услугите ни за дълъг период от време. А относно последните – те са безброй. От грижа за тапицерията в колата до поддържане и изпиране на тапицерията на меката мебел. От почистване на офиса до грижа за фурните в дома Ви. Всичко можете да получите с един клик и на едно място – именно при нас.

Почистване на твърда подова настилка е услуга, която изисква здрави ръце и още по-здрави нерви. Ежедневието ни излага помещенията, в които живеем, на непрекъснати рискове. Те се изразяват в предоставянето на благоприятна среда за развитието на бактерии, микроби и други микроорганизми. Те биха повлияли както на нашето здраве, така и на хората и животните, с които живеем. Ако имате малки деца, въпросното почистване на мека настилка е меко казано задължително.

Предлагаме измиване до блясък на балатуми, ламперия, ламинат, паркет, плочки, дюшеме и абсолютно всичко, влизащо в тази категория. Разбира се, грижата за килимите, мокетите, рогозките, матраците, завесите и пердета също е актуална целогодишно. Навярно е актуална и за Вас, затова сме помислили за поносими цени, удовлетворяващи и двете страни.

А почистване на офиса?

Защо не? Ние сме там, където е и тя. Било в дома, било в офиса, мола, търговските обекти, които стопанисвате. Не съществуват пречки, които да ни спрат, нито изисквания, с които да не можем да се съобразим. Удовлетворявали сме най-капризните клиенти, като сме им давали онези главозамайващи резултати, които търсят. Очакванията Ви ще бъдат оправдани, парите Ви – още повече.

Ще почистим от праха и наслоените замърсявания, ще достигнем до всеки ъгъл, ще полираме до блясък. И не на последно място – ще освежим трайно помещението. Микробите и бактериите нямат шанс във войната с нас. Можем да преборим всичко, използвайки подходящите препарати или пък силата на парата, ако така Ви устройва.

И така, не се колебайте, не се чудете, а още сега ни позвънете. Няма да сбъркате, тъй като почистване на твърда подова настилка си е истинско предизвикателство – особено за крехките дами. Осигурете си изрядно почистване, удобство и комфорт, без да си мръднете пръста. Добре, де. Ще го мръднете, но само веднъж – докато набирате телефонния ни номер или ни пишете e-mail. Оттам-нататък всичко ще лежи на нашите плещи. Бъдете отговорни към средата, в която живеете, но оставете ние да понесем тази отговорност.

Очакваме Ви!