Ако обмисляте развод, намесата на бракоразводен адвокат е неизбежна

бракоразводен адвокат
бракоразводен адвокат

Решили сте, че Вашият брак вече се е изчерпал и обмисляте развод? Нужен Ви е добър бракоразводен адвокат. Понякога бракоразводното дело е дълъг и болезнен процес. Особено когато семейството има деца, които също преминават през всичко това.

Какво ще получите от добрия бракоразводен адвокат

Вероятно вече сте взели своето решение да разтрогнете брака си. Квалифицираният юрист ще Ви е необходим още от самото начало, без значение дали ще бъде развод по взаимно съгласие или развод по исков ред.

Когато става въпрос за развод по взаимно съгласие, бракоразводният адвокат ще Ви съдейства за:

  • оформянето на документите за процеса;
  • уреждането на родителските права;
  • уреждането на режима на личните отношения;
  • определяне размера на издръжката за децата;
  • подялба на общото имущество.

Дори и по взаимно съгласие, разводът си е развод, а за да осигурите спокойното съществуване на Вашите деца и Вашето собствено дори, добрият бракоразводен адвокат е необходимост.

Развод по исков ред

В случай че двамата партньори не са успели да се споразумеят, следва дело за развод по исков ред. Какво ще Ви предложи един наистина добър бракоразводен адвокат в този случай? Тъй като това е по-неприятният вариант на развода, първото, което следва да получите от своя бракоразводен адвокат, е опита му да преговаря с Вашия партньор, за да постигне някакво съгласие.

В зависимост от множество фактори – може да успее, но може и да не успее. Длъжен е обаче да опита да сведе неприятните за всички ситуации до минимум. Защо още Ви трябва добър бракоразводен адвокат? В случай, че не успее да постигне някакво съгласие между Вас и партньора Ви, това е човекът, който ще Ви представлява в съда.

Кои сме ние и защо смятаме, че бихме могли да Ви осигурим добра правна защита?

На първо място сме хора като всички Вас – никой не е застрахован, че няма да попадне във Вашата ситуация. И това, че се оприличаваме с Вас, ни прави съпричастни към съдбата Ви. В дългогодишната си практика сме ставали свидетели на какво ли не. Това ни дава правото да кажем, че ние, заедно с нашите клиенти, сме попадали в различни ситуации. И винаги сме намирали изход.

Доверете се на нашата правна помощ и сами ще се убедите в това. Неприятна ситуация, но понякога – наложителна. От Вашия бракоразводен адвокат зависи живота Ви в бъдеще. Затова не се колебайте, свържете се с нас.